In Aa en Hunze een grote partytent aanvragen

In Aa en Hunze een grote partytent boeken

Aa en Hunze,grote partytent,reserveren,festivaltent

Aa en Hunze

aa-en-hunze-grote-partytent

In Aa en Hunze een grote partytent huren

Wil je in Aa en Hunze een mega partytent boeken. Misschien wel een stretchtenten of andere (standaard) feesttent. Maar je kan ook kiezen voor een originele opblaasbare partytent.

Unieke evenementenlocatie in Alkmaar huren

Kies een geweldige mooie feest-tent voor je (thema)feest, bedrijfsevenement, verjaardagsfuif of festival. Je gasten gaan dit feest niet snel vergeten! Iedereen vind het natuurlijk geweldig om te kunnen feesten in een opblaaskerk, in een varken, gele duikboot of zwarte tent met leuk thema frontje. Verhuren wij alleen opvallende parytent in Drenthe? Nee! Wij verhuren door heel Nederland, dus ook in Oostellingwerf Woerden Hoorn Purmerend Horst aan de Maas Veldhoven etc. Tevens ook in Belgie en Duitsland. Offerte aanvragen

Voor- en achternaam

Emailadres

Telefoonnummer

Datum van activiteit

Locatie van activiteit

Omschrijving activiteitGeef een leuke cadeau op je volgende feest in Aa en Hunze

Organiseer je zelf geen feest, maar ga je binnenkort wel naar een feest van een vriend, collega of familielid? Dan moet je natuurlijk met een geweldig en uniek cadeau aankomen. Wat dacht je van een sleutelhanger met naam, een pen met naam, luxe messing hanger, voordeur-naamplaat, speelgoedvrachtwagen met tekst etc. Kijk dan op de leukste naam-producten-site > Naamkado.nl

Kies een leuke festival-tent voor je volgende feest/event: 

  • Grijze/roze opblaasbare kerk | 18m lang, 8m breed. 
  • Nachttent | 20m lang en 10m breed. 
  • Gele duikboot | 20m lang en 10m breed
  • Varkenstent | 18m lang, 10m breed (ovaal)
  • Beige/roze strakke tent | 15 x 10m groot

Wil je een feest-tent huren in Alkmaar? Laat ons een leuke stoere partytent plaatsen in je achtertuin, een groot veld in de buurt, als extra area op je festival of voor je bedrijfspand. De Nachttent is een compleet donker te maken mobiele feestlocatie. Ideaal voor feesten overdag met een gave lichtshow of voor bijvoorbeeld een pop-up bioscoop in Drenthe.

Nachttent aanvragen

Een andere sfeervolle feesttent boeken? 

Je kan de Nachttent boeken voor je volgende feest, event, festival of andere activiteit. De compleet zwart sfeervolle parytent kunnen we voorzien van een leuke themawand. Deze plaatsten we voor en rondom de ingang. We hebben een hippie/flower power, graffiti (underground) en skihut themawand.

Maar de Nachttent is niet de enige huren die we in de verhuur hebben. We hebben ook een grijze opblaasbare kerk, een roze versie, een varkenstent, verschillende strakke tenten en een gele duikboot (Yellow submarine). 

Silent disco + aanvragen sfeervolle parytent

Silent disco apparatuur mega feesttent in Alkmaar? Wij kunnen de draadloze hoofdtelefoons met benodigde apparatuur per post verzenden of boek via ons een set compleet met Silent diskjockey. Je kan bij ons ook een mobiele versie sfeervolle feesttent. Handig voor een wandeling, kroegentocht, vrijgezellendag, rondleiding of andere activiteit waarbij je niet op een vaste locatie wil blijven. Wil je het pakket per post boeken, dan ontvang je de benodigde apparatuur 2-3 dagen voor de boekingsdatum op de feestlocatie. De eerste werkdag daarna moet het Silent disco pakket weer afgeleverd worden bij een PostNL locatie. 

De Silent disco apparatuur reserveren in combinatie met onze feestententen. Kies je voor bijvoorbeeld de donkere Nachttent, dan nemen we uiteraard de apparatuur mee naar de feestlocatie in Drenthe. Wij kunnen dan een uitleg geven en eventueel de zender alvast installeren (plug-and-play systeem). 

Aa en Hunze, Drenthe

Geplaatst in Nederland en getagd met , , , .