In Alkmaar een donkere evenemententent huren?

<—-first text —->

In [city] een [area2] [random2] 

[city],[random2],[random3],[random4]

[city]

[area4]

In [city] een [area2] [random2] 

Wil je in [city] een [random2] [random3]. Misschien wel een [random4] of andere (standaard) feesttent. Maar je kan ook kiezen voor een unieke opblaasbare [random2].

<—1—>

Wil je een [random3] [random2] in Alkmaar? Laat ons een leuke [random3] plaatsen in je achtertuin, een groot veld in de buurt, als extra area op je festival of voor je bedrijfspand. De Nachttent is een compleet donker te maken mobiele feestlocatie. Ideaal voor feesten overdag met een gave lichtshow of voor bijvoorbeeld een pop-up bioscoop in [area].

Nachttent [random2]

<—2—>

Silent disco + [random3] [random2]

Silent disco apparatuur [random2] in Alkmaar? Wij kunnen de draadloze hoofdtelefoons met benodigde apparatuur per post verzenden of boek via ons een set compleet met Silent diskjockey. Je kan bij ons ook een mobiele versie [random2]. Handig voor een wandeling, kroegentocht, vrijgezellendag, rondleiding of andere activiteit waarbij je niet op één vaste locatie wil blijven. Wil je het pakket per post [random1], dan ontvang je de benodigde apparatuur 2-3 dagen voor de boekingsdatum op de feestlocatie. De eerste werkdag daarna moet het Silent disco pakket weer afgeleverd worden bij een PostNL locatie. 

De Silent disco apparatuur [random2] in combinatie met één van onze feestententen. Kies je voor bijvoorbeeld de donkere Nachttent, dan nemen we uiteraard de apparatuur mee naar de feestlocatie in [area]. Wij kunnen dan een uitleg geven en eventueel de zender alvast installeren (plug-and-play systeem). 

[city], [area]

<—3—>

Een andere [random3] [random2]? 

Je kan de Nachttent [random2] voor je volgende feest, event, festival of andere activiteit. De compleet zwart [random3] kunnen we voorzien van een leuke themawand. Deze plaatsten we voor en rondom de ingang. We hebben een hippie/flower power, graffiti (underground) en skihut themawand.

Maar de Nachttent is niet de enige [random3] die we in de verhuur hebben. We hebben ook een grijze opblaasbare kerk, een roze versie, een varkenstent, verschillende strakke tenten en een gele duikboot (Yellow submarine). 

<—4—>

Google maps 

<—5—>

Unieke evenementenlocatie in Alkmaar [random2]

Kies een geweldige [random1] voor je (thema)feest, bedrijfsevenement, verjaardagsfuif of festival. Je gasten gaan dit feest niet snel vergeten! Iedereen vind het natuurlijk geweldig om te kunnen feesten in een opblaaskerk, in een varken, gele duikboot of zwarte tent met leuk thema frontje. Verhuren wij alleen [random3] in [area]? Nee! Wij verhuren door heel Nederland, dus ook in [random1], [random1], [random1], [random1], [random1], [random1] etc. Tevens ook in Belgie en Duitsland. 

<—6—>

Kies een leuke [random3] voor je volgende feest/event: 

  • Grijze/roze opblaasbare kerk | 18m lang, 8m breed. 
  • Nachttent | 20m lang en 10m breed. 
  • Gele duikboot | 20m lang en 10m breed
  • Varkenstent | 18m lang, 10m breed (ovaal)
  • Beige/roze strakke tent | 15 x 10m groot

<—–7—->

aanvraagformulier 

<—-8—–>

Geef een leuke cadeau op je volgende feest in [city]

Organiseer je zelf geen feest, maar ga je binnenkort wel naar een feest van een vriend, collega of familielid? Dan moet je natuurlijk met een geweldig en uniek cadeau aankomen. Wat dacht je van een sleutelhanger met naam, een pen met naam, luxe messing hanger, voordeur-naamplaat, speelgoedvrachtwagen met tekst etc. Kijk dan op de leukste naam-producten-site > Naamkado.nl

<——–9———>

Twitter button

<———10———->

 

[random3] partytent, feesttent, feest-tent, party-tent, grote partytent, grote feesttent

[random2] huren, boeken reserveren, aanvragen

[random1] links. 

 


 


Geplaatst in Nederland.